Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم؛ همین چند وقت پیش بود که در ماجرای افزایش حقوق کارمندان دولت، به زعم آموزش و پرورشی‌ها دانشجومعلمان از این قاعده مستثنی شدند و بعد از کش و قوس بسیار در نهایت بهارستانی‌ها از مسیر قانونی، ناجی نومعلمان شدند هر چند که همچنان آموزش و پرورش از نبود اعتبار برای افزایش حقوق آنها صحبت می‌کند!

اوضاع بی‌پولی آموزش و پرورش و ناکارآمدی در اجرای وظایف ناشی از این درد مزمن، سفرهای اروپایی معاونان و برخی دیگر از این بریز و بپاش‌ها را که کنار بگذریم همین دو گزاره آخر تناقضی در حرف و عمل مسئولان این وزارتخانه عیالوار را نشان می‌دهد که از طرفی دم از نبود اعتبار می‌زنند و از طرف دیگر برای کارکنان ستادی‌اش، هزینه‌های لاکچری می‌کند!

غافلگیری دانشجومعلمان و کاهش بی‌سروصدای حقوق!

در اثنای جنجال فیش حقوقی معاون آموزش استثنایی آموزش و پرورش، برخی دانشجومعلمان به کاهش ناگهانی حقوقشان اعتراض داشتند، آنها که بعد از شروط چندگانه پذیرش، قرار بر دریافت حقوق و استخدام رسمی به این دانشگاه آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از این دانشجومعلمان که سال دوم رشته ادبیات است، به خبرنگار تسنیم گفت: این ماه بدون هیچ دلیل و اطلاعی حقوق ما را یک ملیون‌ و 30 هزار تومان پرداخت کردند و این در حالی است که قرار شد که همه کارمندان دولت پایه حقوقشان یک میلیون و 580 هزار تومان باشد! و از گوشه و کنار شنیدیم که برای ما هم این روند از همین ماهی که حقوقمان را کم کردند اعمال می‌شود اما همان حقوق قبلی را هم کمتر از قبل به حسابمان واریز کردند.

ماجرای کم کردن حقوق دانشجومعلمان به اینجا ختم نمی‌شود و برخی دیگر از آنها مدعی‌اند که برای ترم تابستان در پردیس‌های دیگر مهمان شده بودند و بعد از آن به جای 45 درصد، 55درصد از حقوقشان کاسته شده است!

فیش حقوقی یکی از دانشجومعلمان که نشان می‌دهد حداقل حقوق در تیر ماه برای آنها اعمال نشده است:


صدای دانشجومعلمان به گوش آموزش و پرورش نمی‌رسد

دانشجومعلمانی که اغلب آنها عطای تحصیل در دانشگاه‌های برند را به لقای تحصیل آینده‌‌دار بخشیده‌اند حالا در همین اوایل راه با بدقولی وزارتخانه‌ای مواجه شده‌اند که گویی با وجود شعار اهمیت به معلم رویکرد دیگری پیشه کرده است.

دانشجومعلمانی که صدای اعتراضشان به مسئولانشان نمی‌رسد تا از کمبودها و تبعیض‌ها گلایه کنند، هرچند در بخش پشتیبانی، آموزش و پرورش تمایل چندانی به پاسخگویی ندارد و حتی وقتی خواستیم از کم شدن ناگهانی حقوق دانشجومعلمان بپرسیم، پاسخی دریافت نکردیم و باز هم سکوت سیاست اصلی حوزه ستادی وزارتخانه منجی تعلیم و تربیت شده است.

حسین خنیفر؛ رییس دانشگاه فرهنگیان هم در واکنش به کاهش حقوق دانشجومعلمان گفت: در تعیین حقوق و پرداخت آن دانشگاه هیچ نقشی ندارد و صرفاً وظایف آموزش آنها را عهده‌دار هستیم و سایر مسائل را وزارتخانه عهده‌دار است.

ترازوی عدالت آموزش و پرورش به کدام طرف سنگینی می‌کند؟

حالا فاصله عرش تا فرش پرداخت‌ها به کارکنان، معلمان زحمت‌کش و پرتعداد آموزش و پرورش، بهارستانی‌ها را وارد بازی کرده است تا پاسخی روشن برای این اختلاف فاحش داشته باشند البته بعد از گذشت حدود یک هفته هنوز خبری از شفاف‌سازی نیست.

حالا در میان کشمکش دولت و مجلس و ماجرای فیش‌های حقوقی نجومی باید دید کفه سنگین ترازوی عدالت به سمت کدام طرف آرام می‌گیرد؟!

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • مراسم تجلیل از معلمان برگزیده اهر باحضور معاون وزیر آموزش و پرورش
  • تشکیل پرونده قضایی برای سریال افعی تهران
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود